Vacanţă în fiecare zi

AQUAPARK EXTERIOR

Spațiile verzi, grădinile cu arbori și piscinele exterioare se îmbină perfect pentru a crea o experiență de neuitat.

Group 53976@2x min - Amazonia Aquapark

Incearcă distracția la noi

COMPLEX CU 7 TOBOGANE ACVATICE

Dacă îți dorești o experiență de neuitat, nu rata acest complex. 7 tobogane acvatice cu o înălțime de 25 m și o lungime totală de 310 m te așteaptă într-un complex imens, de 1000 mp.

Pregătește-te pentru distracție maximă și vino să descoperi Zona Splash, perfectă pentru relaxare, sau jucăriile acvatice, potrivite pentru toate vârstele.

frunze bazin olimpic@2x min - Amazonia Aquapark
complex 7 tobogane min - Amazonia Aquapark
Group 55317 min - Amazonia Aquapark
frunze bazin relaxare@2x min - Amazonia Aquapark
Group 53694@2x min - Amazonia Aquapark

Vacanţa ta exotică

BAZIN DE RELAXARE

În inima unei oaze de verdeață, strălucind sub soarele cald, se desfășoară un bazin, cu o suprafață de 500 mp (25.4m lungime, 13m lățime, adâncime maximă 140 cm), ce te așteaptă să îți petreci momente de relaxare alături de cei dragi. Acest colț de rai îți oferă senzația unei evadări constante din agitația zilnică, transformând fiecare zi într-o aventură exotică plină de bucurie și seninătate.

Înconjurați de natură înfloritoare și de frumusețea peisajului, veți fi captivați de atmosfera de vis și veți simți cum timpul își pierde însemnătatea. Fiecare răsărit și fiecare apus de soare aduc cu sine magia unei noi zile petrecute într-o atmosferă de vacanță perpetuă. Aici, fiecare moment este o poveste în sine, iar fiecare zâmbet devine parte dintr-o amintire de neuitat.

Group 53975@2x min - Amazonia Aquapark

Joacă toată ziua

BAZIN PENTRU COPII CU TOBOGANE

Creat special pentru bucuria copiilor cu vârste până în 10 ani, acest complex acvatic îi atrage pe cei mici cu cele 6 tobogane acvatice, având o înălțime totală de 15 metri. Aici, micuții se pot aventura într-o lume plină de distracție și energie, descoperind senzații noi și captivante într-un mediu sigur și adaptat nevoilor lor.

Pentru a asigura o experiență plăcută și confortabilă, temperatura apei din bazin este menținută constant la un nivel prietenos de 26 de grade Celsius. Astfel, indiferent de condițiile meteo, copiii se pot bucura de apa caldă și de aventurile pe tobogane fără griji legate de temperatură. Aceste facilități speciale transformă fiecare zi petrecută în acest paradis acvatic într-o experiență de neuitat, atât pentru cei mici, cât și pentru întreaga familie.
Group 54937 min - Amazonia Aquapark
frunze terapii@2x min - Amazonia Aquapark
Group 54121@2x min - Amazonia Aquapark
frunze clinica@2x min - Amazonia Aquapark
Group 53968@2x min - Amazonia Aquapark

Relaxează-ți corpul

BAZINE CU APĂ TERMALĂ

Bucură-te de o oază de relaxare și vindecare prin experiența revigorantă a apei termale, care îți oferă o serie de beneficii incredibile pentru sănătatea ta. De la ameliorarea reumatismului la tratarea afecțiunilor dermatologice, articulare și neurologice, apa termală este un aliat natural al organismului tău, ajutându-te să te simți revitalizat și sănătos.

Imersându-te în această experiență, vei descoperi că nu doar trupul tău se eliberează de tensiune și disconfort, ci și mintea ta se relaxează profund, oferindu-ți un moment de pace și echilibru interior. Lasă-te purtat de valurile calde ale apei termale și permite-ți să te reîncarci cu energie pozitivă și să te simți întinerit în fiecare celulă a ființei tale.

Group 53972@2x min - Amazonia Aquapark

Simte-te ca la olimpiadă

BAZIN DE ÎNOT OLIMPIC

3-2-1! Pregătește-te pentru o sesiune intensă de înot. Acest bazin are o lungime de 50 m, o suprafață de 1300 mp (Lungime-49.9 m, Lățime-21.8 m, adâncime maximă 140 cm) și 3 culoare, astfel încât să trăiește experiența olimpică.

În plus, te poți bucura de tunurile de masaj cu jet de apă, care te vor ajuta să te relaxezi atât înainte, cât și după sesiunea de înot.

frunze bazin olimpic@2x min - Amazonia Aquapark
Group 54809@2x min - Amazonia Aquapark
Group 54933@2x min - Amazonia Aquapark
frunze clinica@2x min - Amazonia Aquapark
Group 53968@2x min - Amazonia Aquapark

Distracţie fără sfârşit

PISCINE INFINITY

În armonie perfectă cu grădinile și spațiile verzi, Piscinele Infinity te poartă într-o calătorie infinită în lumea relaxării.

Experimentează senzația unică de a pluti deasupra orizontului, unde apa se întâlnește cu cerul, iar priveliștea se pierde-n infinit.

Group 20490@2x min - Amazonia Aquapark

Aruncă o privire

GALERIE