Spații de relaxare

RESTAURANT & BAR

Restaurantul nostru oferă o mare varietate de mâncăruri delicioase, tradiționale, dar și inspirate din bucătăria internațională. Acompaniate, bineînțeles, de zona de bar unde poți savura o băutură răcoritoare în timp ce te bucuri de priveliștea liniștitoare, creată de râuri leneșe și plante exotice.

Group 55135 min - Amazonia Aquapark

Tradițional & Internațional

ZONĂ DE FOOD-COURT INTERIOR

Restaurantul interior oferă o mare varietate de mâncăruri delicioase, tradiționale, dar și inspirate din bucătăria internațională.
frunze tobogane acvatice min - Amazonia Aquapark
Group 55127 min - Amazonia Aquapark
Group 55132 min - Amazonia Aquapark
frunze bazin relaxare@2x min - Amazonia Aquapark
Group 55138 min - Amazonia Aquapark

Momente de relaxare

COCKTAIL BAR LA BAZINUL INTERIOR/EXTERIOR

Bucură-te de câteva clipe de liniște, la piscină, în timp ce savurezi o băutură răcoritoare și proaspătă, preparată chiar în fața ta.

Group 55141 min - Amazonia Aquapark

Relaxare în natură

RESTAURANTE ȘI TERASE EXTERIOARE

Bucuria experienței culinare în lumea Amazonia este îmbogățită de prezența restaurantelor și teraselor exterioare, care te invită să te delectezi cu preparatele la grătar. Indiferent dacă alegi să te retragi la o masă rafinată în interiorul restaurantului principal, unde bucătarii pricepuți pregătesc mâncăruri inedite din cele mai proaspete ingrediente locale, sau să te relaxezi în mijlocul naturii, pe o terasă în aer liber, vei fi întâmpinat de arome autentice și atmosferă plină de farmec.
restaurant terase - Amazonia Aquapark
frunze terapii@2x min - Amazonia Aquapark
Group 20490@2x min - Amazonia Aquapark

Aruncă o privire

GALERIE