Terapii Asiatice

MASAJUL FACIAL JAPONEZ SETOGUCHI

Fii în armonie cu natura și bucură-te de toate beneficiile pe care procedurile noastre ți le oferă.

Group 55524 min - Amazonia Aquapark

Menține-ți tinerețea chipului

SECRETE ASIATICE PENTRU TENUL TĂU

Produsele de intretinere a pielii agresive, poluarea, radiațiile solare, stresul și deshidratarea contribuie la pierderea strălucirii tenului și la îmbătrânirea prematură a acestuia, dar aceste efecte nocive pot fi combătute cu ingrediente naturale. Tratamentul naturist japonez reactivează frumusețea în mod natural, oferind o experiență senzorială complexă care include o curățare facială blândă și prietenoasă cu pielea, folosind plante medicinale, o impachetare facială tratament și un scrub organic care îmbunătățesc aspectul și sănătatea pielii.

Tratamentele sunt personalizate în funcție de tipul de ten și includ ingrediente naturale, precum pudră de lotus sacru, argilă, făină de orez integral organic, pudră de lemn de santal, trandafir de Damasc și miere.

frunze tobogane acvatice min - Amazonia Aquapark
Group 55683 min - Amazonia Aquapark
frunze tobogane acvatice min - Amazonia Aquapark
Group 55684 min - Amazonia Aquapark
Group 55566 min - Amazonia Aquapark

Masaj terapeutic Facial Japonez

FRUMUSEȚE & RELAXARE

Masajul facial japonez Setoguchi ridică și relaxează mușchii feței și reduce edemele din zona ochilor, gâtului și maxilarului, prin tehnici care includ aplicarea unei presiuni blânde pe anumite puncte cheie și mișcări circulare pentru a accelera circulația sanguină din zona feței. Ajuta in caz de diverse afectiuni ale sistemului nervos facial, dar si muscular.

Beneficiile masajului terapeutic facial japonez includ o piele fără stres și fără migrene, o piele strălucitoare, eliminarea pigmentării neuniforme a pielii, eliminarea capilarelor sparte, reducerea ridurilor, refacerea comenzilor sistemului nervos și îmbunătățirea circulației sanguine.

PACHETELE NOASTRE:

MASAJ TERAPEUTIC FACIAL JAPONEZ SETOGUCHI

DURATĂ - 1 ORĂ ȘI 15 MIN

PREȚ - 300 LEI

Group 55297 - Amazonia Aquapark

Eliberează grijile

O SIMPLĂ TEHNICĂ DE RELAXARE

CARE TE VINDECĂ ȘI PE PARTEA SPIRITUALĂ

Ai o întrebare pentru noi?
Contactează-ne telefonic la +40 791 238 559.

DECONECTEAZĂ-TE DE STRESUL ZILNIC

Completează formularul și un reprezentant al centrului nostru te va contacta telefonic în cel mai scurt timp posibil.


Mask Group 4749 - Amazonia Aquapark
Mask Group 4749 - Amazonia Aquapark

ETAPELE TRATAMENTULUI:

BENEFICIILE MASAJUL FACIAL JAPONEZ SETOGUCHI

Ritualul de tratament naturist japonez este o experiență senzorială complexă care are ca scop reactivarea frumuseții în mod natural. Ritualul, adus chiar din cultura unde găsim cea mai longevivă populație, Japonia. O experiență completă oferă:

ACTIVAREA SISTEMULUI NERVOS LA NIVELUL FEȚEI

Prin masajul ritmic corelat cu presiuni pe anumite puncte specifice trigger , terapia faciala are ca scop activarea sistemului nervos , activand sanatatea si frumueata de la cel mai subtil nivel.

PIELE FĂRĂ STRES ȘI FĂRĂ MIGRENE

Viața modernă este plină de factori de stres și presiune, iar pentru unii oameni să se simtă stresați este pur și simplu un mod de viață. Masajele faciale vă ajută să vă relaxați și să vă destresați oferindu-vă un timp plăcut. De asemenea, vă puteți concentra asupra punctelor de presiune pentru a ajuta la eliminarea durerilor de cap cauzate de stres.

PIELE STRĂLUCITOARE

Dacă ai admirat întotdeauna o piele impecabilă, încearcă un masaj facial la Amazonia de două ori pe săptămână. Masajele faciale vă oferă o piele sănătoasă și strălucitoare prin eliminarea toxinelor. Acest lucru îți hidratează fața, făcând-o să pară mai puțin umflată și mai luminoasă

ELIMINĂ PIGMENTAREA NEUNIFORMĂ A PIELII

Pigmentarea neuniformă este cauzată de impuritățile din piele și scăderea colagenului, rezultând o nuanță neuniformă a pielii. Un masaj facial va ajuta la refacerea umidității și la îndepărtarea stratului superior de celule moarte ale pielii, ceea ce ajută la uniformizarea nuanței pielii.

ÎNDEPĂRTEAZĂ CAPILARELE SPARTE

De fiecare dată când un vas de sânge se rupe, o linie îngustă roșie sau violetă va apărea prin piele. Pentru anumite persoane, poate fi o problemă. Prin urmare, un mod în care acestea pot fi îndepărtate este prin masarea delicată a feței cu uleiul bio utilizat de Amazonia pentru a reduce vizibilitatea capilarelor sparte.

ADIO RIDURI

Ridurile sunt cauzate de o epuizare a colagenului din piele, care este accentuat de expresiile faciale precum încruntarea. Masajul facial stimulează producția de colagen, ajutând la umplerea ridurilor și la netezirea feței.

MASAJUL FACIAL CREȘTE CIRCULAȚIA

Circulația proastă face ca fața să pară umflată și palidă. Masarea în jurul gurii, ochilor și sprâncenelor vă va crește circulația facială, făcând ca o față umflată să devină un lucru din trecut.

Group 55745 - Amazonia Aquapark

Descoperă tradițiile asiatice

PUNE SĂNĂTATEA PE PRIMUL LOC

HAI SĂ TE PROGRAMEZI LA O SESIUNE DE MASAJ FACIAL.

Vino mai des!

ABONAMENTE

Abonamentul poate fi folosit de mai multe persoane și este valabil 3 luni. În abonament pot fi incluse mai multe tipuri de terapii.
Abonament Reducere Valabilitate
5 şedinţe 5% reducere 3 luni
10 şedinţe 10% reducere 3 luni

ABONAMENTELE SE FAC LA RECEPȚIE, MAI MULTE INFORMAȚII LA TELEFON 0791.238.559