Terapii Asiatice

EXPERIENȚA BALINEZĂ

Trăiește experiența balineză. Terapia îmbină perfect o serie de tratamente corporale care te ajută să te relaxezi deplin în timp ce corpul și pielea ta sunt revitalizate din plin.

Group 55293 - Amazonia Aquapark

Masajul Balinez

O EXPERIENȚĂ SENZORIALĂ AUTENTIC ASIATICĂ

Ritualurile Bali Experience sunt o experiență senzorială complexă care relaxează și armonizează mintea și corpul cu scopul de oprire a procesului de imbatranire.

Un ritual complet anti-aging in stil balinez dedicat sa te invite intr-o calatorie a simturilor este compus dintr-o baie Balineza în spumă de lapte de ovaz , saruri minerale si plante medicinale, urmată de o exfoliere satinată cu ingrediente 100% naturale pentru hranirea pielii, completata cu o activare celulara si o impachetare calda pentru detoxifiere si remodelara corporala.

frunze tobogane acvatice min - Amazonia Aquapark
Group 55659 - Amazonia Aquapark
frunze tobogane acvatice min - Amazonia Aquapark
Group 55660 min - Amazonia Aquapark

Urmat apoi de o hidratare a pielii complexa cu uleiuri bio si aromaterapie aleasa persoanlizat pentru fiecare persoana in parte.

Masajul terapeutic balinez, originar din Bali, așa cum o arată și numele său, este un cocktail relaxant, alcătuit din diferite tehnici de masaj asiatic. Masajul balinez rezultă dintr-un masaj indian, indonezian, chinezesc și din tehnicile medicinei tradiționale ayurvedice.

Acesta este o compoziție armonioasă de masaj energetic și de modelaj delicat pentru a-i oferi celui care beneficiază de el un moment unic de relaxare și plăcere.Terapia prin masajul balinez este o tehnică alternativă care implică localizarea punctelor de presiune de-a lungul meridianelor energetice combinat cu masaj terapeutic cu uleiuri esentiale terapeutice si manevre de mobilizare si stretching usoare.

Acesta este un tratament practic, folosind o combinație de masaj și întindere, care întărește și eliberează țesuturile moi (mușchii, fascii și tendoane) și crește gama de mobilitate a articulațiilor, totodata inducand si o stare de bine profunda beneficiarului.

frunze bazin copii min 1 - Amazonia Aquapark
Group 55774 min - Amazonia Aquapark

PACHETELE NOASTRE:

FOREVER YOUNG BALI EXPERIENCE | DURATĂ - 3 ORE | PREȚ - 590 LEI

ÎN CADRUL CELOR 3 ORE VEI BENEFICIA DE UN RITUAL COMPLET ANTI-AGING:

ÎN CADRUL CELOR 2 ORE VEI BENEFICIA DE UN TRATAMENT COMPLET AL PIELII:

Masaj balinez profund de hidratare și relaxare în cadrul căruia beneficiarul va putea alege aroma din 9 tipuri de uleiuri bio  (frangipani, ambră, santal, lavandă, may chang, lemongrass, grapefruit, bergamotă, flori de mandarin, tei, hammam)

Dublă relaxare, dublă terapie, dublă hidratare. O experiență în care vei învăța să abandonezi stresul și să descoperi relaxarea la un alt nivel. 2 terapeuti vor aplica masajul terapeutic balinez concomitent, combinat cu efectele terapeutice ale aromaterapiei.

ÎN CADRUL CELOR 75 MIN VEI BENEFICIA DE UN TRATAMENT DE REMODELARE CORPORALA

Group 55297 - Amazonia Aquapark

Senzații exotice

O EXPERIENȚĂ SENZORIALĂ COMPLEXĂ

CARE RELAXEAZĂ ȘI ARMONIZEAZĂ MINTEA ȘI CORPUL.

Ai o întrebare pentru noi?
Contactează-ne telefonic la +40 791 238 559.

BUCURĂ-TE DE EXPERIENȚA BALINEZĂ

Completează formularul și un reprezentant al centrului nostru te va contacta telefonic în cel mai scurt timp posibil

Group 55233 min - Amazonia Aquapark

BENEFICIILE TERAPEUTICE ALE ETAPELOR DE TRATAMENT ANTI-AGING BALINEZ SUNT:

BAIA BALINEZĂ

Are ca scop deschiderea porilor, relaxare, prin sărurile minerale se curăță energetic corpul și îl revigorează, prin magneziu se elimină oboseala și febra musculară, iar plantele medicinale au ca scop emolierea pielii și regenerarea ei.

frunze bazin copii min 1 - Amazonia Aquapark
Group 55760 min - Amazonia Aquapark
frunze tobogane acvatice min - Amazonia Aquapark
Group 55761 min - Amazonia Aquapark

MASCA ȘI SCRUB-UL CORPORAL

Sunt un tratament natural excepțional pentru piele. Cu o textură ușoară, fluidă și realizează un peeling eficient prin combinația dintre particulele de orez și zahăr bio de melasă pe care le conține.

Are un efect hrănitor și protector asupra pielii, grație uleiului din cocos care hidratează perfect pielea, în timp ce pudrele de santal si trandafir de Damasc previn eficient îmbătrânirea.

PRINTRE BENEFICIILE MĂȘTII CORPORALE MAI ADĂUGĂM:

MASCA ȘI SCRUB-UL CORPORAL

Există o serie de proprietăți antioxidante în pulberea de lemn de santal si trandafir, permițându-i să reducă stresul oxidativ în piele, ușurând aspectul ridurilor și pete de vârstă, în același timp crescând elasticitatea și făcându-vă să arătați mai tineri mai mult timp.

EXFOLIAZĂ

Poate cea mai des întâlnită utilizare a pulberii de lemn de santal, natura minusculă a acestei pulberi va ajuta la curățarea oricăror murdării din pori, permițând pielii să respire, în timp ce poate contribui la curățarea petelor. Este, totodată, ideală pentru a trata infecțiile bacteriene.

HRĂNEȘTE PIELEA

Dacă pielea uscată este ceva cu care te lupți în mod constant, pulberea de lemn de santal poate „hrăni” pielea în mod direct cu uleiurile sale, făcând-o mai receptivă la umezeală și mai puțin predispusă la a se deshidrata la soare sau vânt.

TRATEAZĂ ARSURILE SOLARE

După o zi lungă afară la soare, pielea se va simți destul de sensibilizată, dar aplicarea unei pudre de lemn de santal si trandafir în zona inflamației poate calma disconfortul, poate accelera procesul de vindecare, hidratează pielea și previne exfolierea pielii excesive, care poate lăsa cicatrici.

ACCELEREAZĂ VINDECAREA

Proprietățile antiseptice și antiinflamatorii ale acestei pulberi nu numai că accelerează procesul de vindecare a rănilor, arsurilor sau cicatricilor, dar protejează zona respectivă împotriva infecțiilor potențiale în timp ce are loc vindecarea.

ARMONIZEAZĂ CULOAREA PIELII

In uz medical obișnuit, este adesea plasată pe pete sau pe zone decolorate ale pielii pentru a uniformiza tonul feței sau corpului.

Group 55284 - Amazonia Aquapark

Simte toate beneficiile

CUNOAȘTEREA TERAPIEI BALINEZE

ESTE CREATĂ PENTRU SENZAȚII, RELAXARE ȘI TRATAMENT AL PIELII.

Vino mai des!

ABONAMENTE

Un abonament poate include mai multe tipuri de terapii, iar reducerea se acordă numărului total de ședințe achiziționate.
Abonament Reducere Valabilitate
5 şedinţe 5% reducere 3 luni
10 şedinţe 10% reducere 3 luni

ABONAMENTELE SE FAC LA RECEPȚIE, MAI MULTE INFORMAȚII LA TELEFON 0791.238.559

element sus tur virtual@2x min - Amazonia Aquapark
Mask Group 4693@2x min - Amazonia Aquapark

TERMOCUVERTA CU RAZE INFRAROȘII „STOP CELULITĂ”

Termocuverta cu raze infraroșii reprezintă în fapt o saună locală ce ajunge la temperaturi foarte ridicate (80ºC), procedura ducând la arderea extrem de rapidă a țesutului adipos, creșterea semnificativă a metabolismului celular și pierderea rapidă în centimetri. Termoterapia – împachetări în termocuvertă – nu ajută doar la slăbire, pentru că prin efectele împachetărilor beneficiezi și de rezultate:

Ajută la eliminarea toxinelor fără efort

Astfel, corpul va arată și se va simți mai tânăr. Cantitatea de toxine eliminate prin această metoda este mai mare decât în cazul saunei obișnuite. Eliminând toxinele în acest fel, sarcina rinichilor este mult ușurată.

Slăbitul fără a depune efort este, probabil, visul tuturor. Razele infraroșii au un efect puternic și în ceea ce priveste arderea caloriilor și controlul greutatii (într-o ședință de 40 de minute se ard intre 600 si 1000 de calorii). Sistemul cu raze infraroșii este perfect pentru cei care, dintr-un motiv sau altul, duc o viață sedentară și pentru cei care vor să-și controleze greutatea.

Pregatește-te să strălucești! Expunerea controlată la razele infraoșii ajută în dezvoltarea și îmbunătățirea rețelei capilare. Se îmbunătățește circulația sângelui, mai ales în straturile superficiale ale pielii. Pielea se netezește, pană și cicatricile devin mai puțin vizibile.

Coajă de portocală? O amintire. Căldura foarte puternică ajunge până la nivel celular și se produce o scădere considerabilă a celulelor grase din organism. Celulita se formează din cauza alimentației și a eliminării deficitare a toxinelor din corp. Razele infraroșii pătrund în structura stratului adipos și ajută la diminuarea acestuia.

Durerile musculare și ale incheieturilor se ameliorează sub efectul infraroșiilor. De aceea, sportivii de performanță folosesc acest tratament. Medicina se folosește de multi ani de infraroșii în tratarea durerilor de diverse tipuri.

Regăsește-ți zâmbetul! Impactul stresului asupra sistemului nostru nervos se reduce sub efectul binefăcător al căldurii razelor infraroșii. Sistemul hormonal se va echilibra. Fără să îți dai seama, vei găsi mai multe motive să zâmbești, endorfinele te vor face să vezi viața mai roz.

Sub efectul căldurii, vasele de sânge se dilată și circulația periferică se îmbunătățește, incluzând suprafața pielii. Inima va face un efort mai mare pentru ca sângele să ajunga până la extremități, exact ca în cazul efortului fizic susținut. Un studiu al unor cercetători germani arată ca tensiunea hipertensivilor rămâne redusă aproximativ 24 de ore după expunerea la razele infraroșii.

Sa îngreunăm procesul de îmbătrânire. Corpul uman conține 70% apă. Dacă nu este suficient stimulată, apa moleculară din sânge va concentra apa inertă și nu poate trece de membrana celulară, ceea ce se traduce prin reținerea apei în țesuturi. Razele infraroșii activează celulele, formând molecule independente de apă. Astfel se crește nivelul oxigenului în corp. Efectul expunerii este prevenirea îmbătrânirii.

Să devenim și mai rezistenți! Razele infrarosii ajută în procesul de vindecare prin creșterea numărului de celule albe din sânge. Mai multe celule albe înseamnă imunitate mai mare. Imunitate mai mare înseamnă sănătate. Odată cu creșterea temperaturii în corp, se instalează o așa-zisă febră. În timp ce corpul se străduiește să combată aceasta febra falsă, sistemul imunitar devine mai puternic. În combinație cu eliminarea toxinelor și a reziduurilor induse de transpirația puternică, rezistența la boli crește considerabil.

Ești la prima, a doua sau a cincea tinerețe? Foarte bine! Niciodată nu e prea târziu sau prea devreme sa începi să te îngrijești.