Terapii Asiatice

VIP ONE DAY SPA

Cauți o metodă să te deconectezi de lume și să te reconectezi cu tine însuți? Dorești să îți răsfeți corpul din cap până la ultimul degețel?

Group 55787@2x min - Amazonia Aquapark

VIP pentru o zi

O EXPERIENȚĂ UNICĂ TE AȘTEAPTĂ

Vrei să cunoști răsfățul, tinerețea și sănătatea la cele mai înalte standarde?

Vrei să te simți tratat ca un rege pentru o zi? Sau pur și simplu dorești să faci un cadou de neuitat?

frunze tobogane acvatice min - Amazonia Aquapark
Group 55698 min 2 - Amazonia Aquapark

PACHETELE NOASTRE:

PACHETUL VIP ONE DAY SPA

Este creat special pentru tine

DURATĂ - 7 ORE ȘI 15 MIN

PREȚ - 1.305 LEI

Group 55823 - Amazonia Aquapark

Fii VIP pentru o zi

BUCURĂ-TE DE O EXPERIENȚĂ INEDITĂ

ȘI DE MULTIPLE BENEFICII ASUPRA SĂNĂTĂȚII TALE

Ai o întrebare pentru noi?
Contactează-ne telefonic la +40 791 238 559.

EXPERIENȚA TA VIP TE AȘTEAPTĂ

Completează formularul și un reprezentant al centrului nostru te va contacta telefonic în cel mai scurt timp posibil.


ZIUA TA DE VIS DEDICATĂ DOAR PENTRU TINE VA ARĂTA ASTFEL:

Eventual și pentru partenerul tău daca doriți să accesați în cuplu acest pachet.

DIMINEAȚA

Dimineața veți începe cu o ședință de 1 ora de reflexoterapie pentru activarea detoxifierii tuturor organelor interne, acompaniată cu un ceai terapeutic din plante medicinale.

Veți continua apoi cu 2 ore de Terapie Thai Regală, care va conține un masaj ritmic de presopunctură din cap până în picioare pentru stimularea tuturor celor 12 meridiane , combinat cu manevre de elongații și stretching care au ca scop să abordeze 2-3 afecțiuni menționate în chestionarul dvs. medical, sau pur și simplu să echilibreze întreg organismul.

Veți avea o pauză de 2-3 ore timp în care vă veți putea bucura de întreg complexul de bazine Amazonia Aquapark, de cei peste 1000 metri pătrați de saune care au ca scop să relaxeze musculatura și să facă o vasodilatație și să deschidă pori pentru a pregăti pielea pentru următoarele tratamente.

Vă veți putea delecta cu bunătățile culinare ale restaurantului intern al Amazonia Aquapark (mâncarea nu este inclusă în prețul pachetului.)

frunze tobogane acvatice min - Amazonia Aquapark
Group 55815 min - Amazonia Aquapark
frunze bazin copii min 1 - Amazonia Aquapark
Group 55817 min - Amazonia Aquapark

DUPĂ-AMIAZA

O veți continua cu ritualul Forever Young Bali Experience de 3 ore. Acesta începe cu un răsfăț într-o baie cu lapte de ovăz și emolient pentru regenerare a pielii cu săruri minerale, tei, sulfină, ulei esențial și magneziu acompaniată cu un pahar de Proseco care va stimula digestia după masa de prânz, dar vă și induce starea de relaxare pentru tratamentul regal anti-aging de care urmează să beneficiați. Porii pielii se vor deschide pentru a beneficia de tratament și va fi hrănită de beneficiile ingredientelor din cadrul băii ritualice.

Tratamentul anti-aging continuă cu mască și scrub corporal pentru regenerarea și tonifierea pielii, cu orez integral bio, zahăr de melasă bio, santal, pudră de trandafir de Damasc și unt de cocos bio care au ca scop curățarea pielii moarte și hrănirea pielii pentru detoxifiere, omogenizare culoare, reîntinerire și hidratare. Tratamentul măști se lasă sa acționeze natural și să hrănească pielea corpului timp de 40 de minute.

Apoi, se va înlătura masca corporala cu gel de dus Bio sau doar apă caldă (de recomandat), urmată de aplicarea unei fiole tratament pentru stimularea remodelării corporale.

Fiola tratament va fi activată apoi prin efectele benefice ale termocuvertei, care va avea ca scop detoxifierea organismului și sculptarea corporală.

RITUALUL SE VA ÎNCHEIA

Cu un masaj terapeutic balinez de hidratare și relaxare în cadrul căruia vei putea alege aroma din 9 tipuri de uleiuri bio (frangipani, ambră, santal, lavandă, may chang, lemongrass, grapefruit, bergamotă, flori de mandarin, tei, hammam).

În plus Ziua ta VIP se va încheia și cu un masaj Facial Japonez Setoguchi de 75 min. care va conține:

frunze tobogane acvatice min - Amazonia Aquapark
Group 55819 min - Amazonia Aquapark
Mask Group 4749 - Amazonia Aquapark
Mask Group 4749 - Amazonia Aquapark

POVESTEA PACHETULUI VIP ONE DAY SPA

A început din dorința de a oferi posibilitatea celor care doresc să își ofere o zi cadou doar pentru corpul lor, să poată găsi într-un singur loc toate tratamentele de care au nevoie , fără a fi necesar plimbatul între terapii prin diverse centre din oraș. Astfel, nu va trebui să vă deconectați de la starea de bine.

Într-o singura zi, veți putea astfel aborda terapii la toate cele 3 nivele: Trup, Minte și Suflet la cele mai înalte standarde.

ALEGE PACHETUL VIP ONE DAY SPA ȘI BUCURĂ-TE DE O ZI RELAXANTĂ, ÎN TIMP CE TERAPEUȚII NOȘTRI TE RĂSFAȚĂ.