Îngrijire și bunăstare

AQUAGYM

AquaGym-ul combină beneficiile exercițiilor aerobice și de rezistență cu plăcerea și răcoarea apei. Este o modalitate uimitoare de a vă întări mușchii, de a îmbunătăți flexibilitatea și de a vă crește nivelul de fitness, totul fără impactul dur al antrenamentelor pe uscat.

Group 55203 min 1 - Amazonia Aquapark

Spre o viață activă

DESCOPERĂ AQUAGYM

AquaGym înseamnă gimnastică în apă. Tehnicile aquagym combină diferite exerciții folosite în gimnastica pe uscat, la care se adaugă unele metode specifice și rezistența apei.

AquaGym este un tip de gimnastică complexă, care abordează toate grupele musculare, fiind potrivită tuturor vârstelor, inclusiv femeilor însărcinate până în luna a opta.

frunze tobogane acvatice min - Amazonia Aquapark
Group 55659 min 16 - Amazonia Aquapark
frunze tobogane acvatice min - Amazonia Aquapark
Aquagym13 min - Amazonia Aquapark
Exercițiile în apă sunt mult mai ușor de efectuat, articulațiile și tendoanele fiind complet protejate, datorită eliminării efectului gravitației. Exercițiile efectuate sub îndrumarea unui fizioterapeut, pot ajuta în redobândirea mobilității, scăderii în greutate, creșterii forței musculare, îmbunătățirii circulației sangvine.
În plus, AquaGym-ul modelează frumos corpul deoarece, prin rezistența apei, se produce un hidromasaj cu efect stimulativ asupra țesutului adipos. Ca orice alt sport, gimnastica în apă este o activitate care relaxează și îmbunătățește funcțiile organismului.
frunze bazin olimpic min - Amazonia Aquapark
Aquagym3 min - Amazonia Aquapark
icon alb fizio kineto - Amazonia Aquapark

O viață activă

PROGRAMEAZĂ ACUM O SESIUNE DE AQUAGYM

ȘI BUCURĂ-TE DE BENEFICIILE PE CARE ȚI LE ADUCE!

Ai o întrebare pentru noi?
Contactează-ne telefonic la +40 791 238 556.

ALEGE AQUAGYM

Completează formularul și un reprezentant al centrului nostru te va contacta telefonic în cel mai scurt timp posibil.

VEZI TARIFELE SI PACHETELE NOASTRE