Îngrijire și bunăstare

RECUPERARE MEDICALĂ

Recuperarea medicală nu este doar un proces, ci și o călătorie personală și unică pentru fiecare dintre noi. Este despre determinare, curaj și perseverență, despre a depăși obstacole și a renunța la limitările percepute.

Background min 3 - Amazonia Aquapark

Zi de zi, pas cu pas…

CĂLĂTORIA SPRE SĂNĂTATE

Medicina fizică și de recuperare medicală reprezintă o specialitate medicală complexă axată pe recuperarea funcțională a pacienților. Indiferent de natura afecțiunilor medicale, reabilitarea medicală vizează abordarea personalizată a fiecărui pacient prin intermediul evaluărilor clinice specifice și terapiilor fizico-kinetice de recuperare. Obiectivul final al acestui proces constă în reintegrarea pacientului în sfera sa socio-profesională și familială.
frunze tobogane acvatice min - Amazonia Aquapark
Group 55659 min 12 - Amazonia Aquapark
frunze tobogane acvatice min - Amazonia Aquapark
Group 56390 min 4 - Amazonia Aquapark

Când vorbim despre recuperare medicală, ne referim la acea specialitate medicală independentă, responsabilă de prevenirea, diagnosticarea, tratarea și managementul reabilitării persoanelor cu diverse afecțiuni și comorbidități la toate vârstele, în vederea promovării capacităților și performanțelor fizice și cognitive ale acestor persoane, precum și în vederea creșterii calității vieții acestora.

Obiectivul terapeutic, care era centrat pe vindecarea leziunii şi restaurarea anato­mică a organului sau segmentului lezat, se completează astăzi cu preocuparea pentru restaurarea funcţiei, pe care natura nu o acordă spon­tan în cadrul unei conva­lescenţe pasive.

Este foarte importantă restabilirea capacității funcționale pentru persoanele cu dizabilități fizice, având ca obiectiv recuperarea și menținerea funcției optime. Pacientul se va putea întoarce la activitatea anterioară apreciindu-se că este recuperat din punct de vedere funcţional.

Recuperarea medicală este un proces activ prin care pacienții își revin complet sau ajung la un potențial fizic, social și mental optim.

Prevenția și vindecarea bolilor sunt piloni esențiali în medicină, acestora alăturându-se obligatoriu recuperarea medicală.

frunze tobogane acvatice min - Amazonia Aquapark
Group 56418 min - Amazonia Aquapark
icon alb fizio kineto - Amazonia Aquapark

Începe călătoria…

ALEGE RECUPERAREA MEDICALĂ

ȘI FĂ PRIMUL PAS SPRE SĂNĂTATE

Ai o întrebare pentru noi?
Contactează-ne telefonic la +40 791 238 556.

EȘTI PREGĂTIT/Ă?

Completează formularul și un reprezentant al centrului nostru te va contacta telefonic în cel mai scurt timp posibil.

VEZI TARIFELE SI PACHETELE NOASTRE