Corporate

DESCOPERĂ PACHETELE AMAZONIA CORPORATE

Forța de muncă sănătoasă și motivată este cheia unei afaceri de succes. Investește în bunăstarea mentală și fizică a echipei tale cu pachetele Wellness Corporate de la Amazonia. De la activități de team building pline de energie, până la clipe de relaxare și reîncărcare a bateriilor într-un paradis tropical, beneficiile se vor reflecta direct în performanța organizației.

Background min 1 1 - Amazonia Aquapark

Experiențe memorabile

RELAXARE ȘI STARE DE BINE PENTRU ECHIPA TA

La Amazonia Aquapark, înțelegem importanța de a motiva echipa ta cu cele mai bune pachete de relaxare. Oferim pachete corporate menite să aducă relaxare și starea de bine pentru angajații, clienții sau colaboratorii tăi.

Trimite-ți echipa într-o vacanță exotica în Amazonia și se vor întoarce relaxați și plini de bună dispoziție. Cu o varietate de atracții acvatice și facilități de wellness, Amazonia este locul perfect pentru deconectare de la stresul cotidian.

frunze tobogane acvatice min - Amazonia Aquapark
Group 55698 min 4 - Amazonia Aquapark
frunze tobogane acvatice min - Amazonia Aquapark
img sala evenimente min - Amazonia Aquapark

Perfect pentru companii

SALĂ DE EVENIMENTE

Un spațiu elegant, dotat cu aparatură necesară (wifi, videoproiector, sistem de sonorizare), sala este ideală pentru workshop-uri, conferințe, seminarii sau simpozioane și team building-uri, desfășurate într-un mediu exotic, rafinat, dar în același timp de business.

Pentru întreaga echipă

PACHETE WELLNESS CORPORATE PERSONALIZATE PENTRU ECHIPA TA

Cel mai mare Aquapark din zona de vest, zona SPA & WELLNESS, serviciile medicale și pachetele de terapie se îmbină perfect pentru starea de bine a echipei tale.

Descoperă pachete personalizate cu care poți oferi angajaților tăi relaxarea de care au nevoie pentru a se întoarce la muncă plini de energie.

spa 1 - Amazonia Aquapark

SPA & WELLNESS

Cu saune impresionante, salină și dușuri senzoriale, zona de SPA&Wellness este oaza de răsfăț și relaxare unde zumzetul orașului se oprește iar tu îți poți relaxa mintea, revigora corpul și reîmprospăta spiritul.
aquapark - Amazonia Aquapark

AQUAPARK

Oferind o gamă variată de tobogane, piscine și jocuri acvatice, Aquapark-ul nostru este locul perfect pentru distracție și deconectare de la stresul cotidian.

clinica - Amazonia Aquapark

CLINICA DE SĂNĂTATE

Activitățile zilnice, munca îndelungată la birou, exercițiile fizice pot provoca diverse dureri musculo-scheletale. Clinica de Sănătate Amazonia oferă o o experiență terapeutică complexă unică în Timișoara.

terapii - Amazonia Aquapark

Terapii Asiatice

Dorim să oferim o experiență completă de revitalizare și reconectare în cadrul evenimentelor corporate, iar Centrul nostru de Terapii Asiatice este o componentă vitală, fiind locul unde participanții își pot îmbunătăți starea de bine.

O mulţime de beneficii

OFERĂ UN CADOU ECHIPEI TALE

Completează acum formularul și bucură-te de flexiblitate și o mulțime de beneficii pe care le poţi oferi cadou angajaţilor, clienţilor sau colaboratorilor tăi.
img carduri min - Amazonia Aquapark

CARDURI " VACANŢA ÎN AMAZONIA"

img voucher min - Amazonia Aquapark

VOUCHERE CADOU AMAZONIA

img spa min - Amazonia Aquapark

CARD SAUNA CLUB

Background min - Amazonia Aquapark

Amazonia Corporate

DESCOPERĂ PACHETELE WELLNESS CORPORATE

PENTRU STAREA DE BINE A ECHIPEI TALE

Ești interesat?
Contactează-ne telefonic la +40 756 051 041.
Sau pe email la sales-events@amazonia.ro

OFERTE PERSONALIZATE PENTRU COMPANIA TA

Completează formularul și te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.