Terapii Asiatice

ECHIPA

Centrul de Terapii Asiatice Amazonia reunește terapeuți cu o experiență vastă, pregătiți să îți ofere o experiență de neuitat

Background min 2 - Amazonia Aquapark

Aici pentru tine

ECHIPA NOASTRĂ DE SPECIALIȘTI

Echipa noastră de terapeuți este formată din absolvenți ai școlii de masaj Terapia Thai Elena Nastacă, afiliată cu școlile internaționale TMC Chiang Mai din Thailanda, Ong’s School, Koyasan School of Shiatsu din Japonia și Thai Massage Alliance.

Fiecare terapeut are o vastă experiență în domeniu, fiind instruit în peste 11 cursuri de specializare, cu peste 400 ore de cursuri și mii de ore de practică terapeutică, asigurând cele mai înalte standarde de tratament.

frunze tobogane acvatice min - Amazonia Aquapark
Group 55698 min 3 - Amazonia Aquapark
triunghi stanga - Amazonia Aquapark
triunghi stanga - Amazonia Aquapark
Group 55825 min - Amazonia Aquapark

ELENA NASTACA

CREATORUL CONCEPTULUI TERAPII ASIATICE AMAZONIA

Peste 16.000 de ore de practică terapeutică, peste 9.000 de ore de cursuri predate, profesor afiliat al școlii internaționale TMC Chiang Mai din Thailanda și 11 manuale de masaj scrise. Acestea reprezintă doar o parte din activitatea profesională a Elenei Nastaca, creatorul conceptului Terapii Asiatice Amazonia.

Din dorința de a crea protocoale de terapii cât mai eficace, a îmbinat perfect cunoștințe dintr-o varietate de domenii precum: medicina clasică, medicina orientală , terapia energetică și psihoterapie.

Group 55297 - Amazonia Aquapark

Timp de calitate

RELAXARE & VINDECARE

ALEGE TERAPIA POTRIVITĂ

Ai o întrebare pentru noi?
Contactează-ne telefonic la +40 791 238 559.

BUCURĂ-TE DE SENZAŢIILE EXOTICE ALE TERAPIILOR ASIATICE

Completează formularul și un reprezentant al centrului nostru te va contacta telefonic în cel mai scurt timp posibil.