Spații de relaxare

SPA & WELLNESS

Zona de Spa e locul în care zumzetul orașului se oprește, iar tu îți poți regăsi liniștea interioară.

Group 55092 min - Amazonia Aquapark

O experiență exotică

SAUNĂ CU PANORAMĂ EXTERIOARĂ CU PROGRAM AUFGUSS

Având un design deosebit și un perete din sticlă spre exterior, sauna este locul perfect în care poți admira frumusețea vegetației în timp ce te destinzi în saună. Iar când vrei să iei o pauza, poți să ieși direct în exterior și să inhalezi aerul proaspăt și aromele vegetației din grădina interioară.

frunze tobogane acvatice min - Amazonia Aquapark
Group 55327 min - Amazonia Aquapark
Group 55056@2x min - Amazonia Aquapark
frunze bazin relaxare@2x min - Amazonia Aquapark
Group 55098 min - Amazonia Aquapark

Inspirație nordică

SAUNĂ FINLANDEZĂ

Bucură-te de o experiență senzorială completă și de rezultate remarcabile chiar de la prima ședință, alegând să intri în universul unei saune finlandeze autentice.

Aici, în acest sanctuar al căldurii și al relaxării, temperaturile ating între 90 și 100 de grade Celsius, îmbrățișându-te cu o căldură plăcută și revigorantă.

Este o oază a liniștii unde poți scăpa de agitația zilnică și te poți conecta profund cu starea ta interioară de bine.

Group 55095 min - Amazonia Aquapark

Pentru minte și trup

SAUNĂ BIO

Peretele de sare specific saunei eliberează minerale și ioni negativi în aer, contribuind la reducerea stresului și tensiunii arteriale și îmbunătățirea stării de bine, iar temperaturile cuprinse între 50 și 60 de grade celsius asigură un plus de confort.

În plus, în cadrul acestei saune se utilizează uleiuri esențiale sau arome naturale de plante, care oferă multiple beneficii asupra sănătății fizice și psihice.

Group 55061 min - Amazonia Aquapark
frunze terapii@2x min - Amazonia Aquapark
sauna infrarosu 1 min - Amazonia Aquapark
frunze termal min - Amazonia Aquapark
Group 55101 min - Amazonia Aquapark

Relaxare profundă

SAUNĂ INFRAROŞU

Sauna cu infraroșu este o variantă modernă a saunei tradiționale, care utilizează radiații infraroșii pentru a încălzi corpul direct, în loc să încălzească aerul din jur. Astfel, te vei putea relaxa profund în timp ce te bucuri de confort termic și de beneficiile saunei asupra organismului tău
Group 55104 min - Amazonia Aquapark

Beneficiile sării

SAUNĂ SALINĂ

Desăvârșește vizita în Amazonia cu o cură în sauna salină. Compusă din 50% cărămidă de sare, sauna salină ajută la decongestionarea și eliberarea căilor respiratorii, detoxifiere și îți oferă un boost de bună dispoziție.
frunze bazin olimpic@2x min - Amazonia Aquapark
Group 55072 min - Amazonia Aquapark
sauna aburi 1 min - Amazonia Aquapark
frunze clinica@2x min - Amazonia Aquapark
Group 55106 min - Amazonia Aquapark

Aburi de relaxare

SAUNĂ CU ABURI

Descoperă plăcerea autentică a unei saune cu aburi și lasă-te învăluit de răsfățul căldurii revigorante! Experiența de saună cu aburi te va transporta într-o lume a relaxării profunde și a revigorării, oferindu-ți o pauză bine meritată de la agitația zilnică.
Group 55109 min - Amazonia Aquapark

Odihnă profundă

SALĂ DE RELAXARE RUHE RAUM

Descoperă sala de relaxare Ruhe Raum, cu șezlonguri confortabile cu perne moi, unde peretele vitrat cu vedere spre grădina interioară îți oferă o experiență inedită. Ambianța este concepută pentru o odihnă profundă, care poate fi o alegere excelentă pentru un intermezzo după saună sau după dușurile tematice.

frunze bazin copii min - Amazonia Aquapark
Group 55090 min - Amazonia Aquapark
dusuri senzoriale min - Amazonia Aquapark
frunze termal min - Amazonia Aquapark
Group 55111 min - Amazonia Aquapark

Revigorare instantă

DUŞURI SENZORIALE TROPICALE ŞI POLARE

Experimentează o incursiune în lumea senzațiilor intense și revigorante oferite de dușurile tematice. După o sesiune în saună, te vei bucura de transformările spectaculoase pe care le oferă dușurile tematice, unde treci printr-o gamă variată de senzații, de la vântul puternic al unui uragan, la miresmele proaspete ale unei ploi tropicale călduroase, pentru ca apoi să te răcorești și să îți revigorezi simțurile la fântâna de gheață.

Fiecare moment petrecut sub dușurile tematice este o călătorie captivantă în universul elementelor naturii, unde te lași purtat de emoții intense și trăiri unice. În această experiență, simțurile tale se trezesc la viață, iar corpul și mintea se refac și se revitalizează într-un mod profund și complet.

Group 55116 min - Amazonia Aquapark

Revitalizare intensă

FÂNTÂNĂ CU GHEAŢĂ

Fântâna cu gheață, concepută special pentru a accelera recuperarea musculară și pentru a diminua durerile și inflamațiile, oferă o experiență revigorantă și utilă după ședințele în saună. Această modalitate de „șoc termic” ajută la stimularea circulației sanguine și la reducerea tensiunii musculare, oferind un contrast plăcut și benefic pentru organism.

Prin expunerea la gheață după sesiunile de saună, corpul este încurajat să se regenereze și să se refacă, beneficiind de efectele pozitive asupra sistemului circulator și a stării generale de bine. Fântâna cu gheață devine astfel o parte esențială a ritualului de recuperare și revitalizare, oferindu-ți o senzație de prospețime și energie după fiecare ședință de relaxare în saună.

frunze tobogane acvatice min - Amazonia Aquapark
fantana gheata min - Amazonia Aquapark
Group 55077 min - Amazonia Aquapark
frunze clinica@2x min - Amazonia Aquapark
Group 55119 min - Amazonia Aquapark

Destinde-te…

PISCINĂ CU JACUZZI ŞI HIDROMASAJ

Bucură-te de o experiență de relaxare supremă într-o oază răsfăț – Piscină cu Jacuzzi și Hidromasaj!

Îmbinând confortul apei calde cu beneficiile revigorante ale hidromasajului, această piscină creează un spațiu dedicat pentru a te elibera de stres și pentru a-ți încărca bateriile.

Group 20490@2x min - Amazonia Aquapark

Aruncă o privire

GALERIE