Îngrijire și bunăstare

TERAPIA MANUALĂ

Ai nevoie de o soluție eficientă pentru a scăpa de durerile de spate sau pentru a îmbunătăți mobilitatea articulațiilor? Terapia manuală este răspunsul!

Group 56399 - Amazonia Aquapark

Terapie pentru corpul tău…

AFLĂ TOTUL DESPRE TERAPIA MANUALĂ

Terapia manuală este o formă de tratament fizioterapeutic care implică utilizarea mâinilor pentru a manipula, mobiliza și trata țesuturile moi și articulațiile corpului uman. Scopul terapiei manuale este să îmbunătățească mobilitatea, flexibilitatea, funcționalitatea și să reducă durerea în diferite părți ale corpului.

Terapia manuală poate fi o parte importantă a planului de tratament pentru persoanele care suferă de dureri cronice sau acute, care au suferit leziuni sau care doresc să-și îmbunătățească funcția și mobilitatea generală a corpului lor. Este important să se consulte întotdeauna un profesionist medical calificat pentru evaluarea și tratamentul adecvat al problemelor de sănătate.

frunze tobogane acvatice min - Amazonia Aquapark
Group 55659 min 4 - Amazonia Aquapark
frunze tobogane acvatice min - Amazonia Aquapark
Group 56388 min - Amazonia Aquapark

Proceduri:

Manipularea articulară: Această tehnică implică utilizarea mișcărilor precise și controlate pentru a mobiliza și a restabili mișcarea normală a unei articulații care poate fi limitată din cauza inflamației, a leziunii, subluxațiilor sau a altor probleme. Terapeutul manual folosește mâinile pentru a aplica presiune și pentru a ghida articulația prin mișcări de rotație, flexie sau extensie. Scopul este de a îmbunătăți mobilitatea și funcționalitatea articulației, precum și de a reduce durerea asociată cu mișcările disfunționale și limitate.

Mobilizarea țesutului moale: Această tehnică implică manipularea manuală a țesuturilor moi, cum ar fi mușchii, tendoanele și ligamentele, pentru a reduce tensiunea, a crește flexibilitatea și a îmbunătăți circulația sângelui. Terapeutul poate utiliza diverse tehnici, cum ar fi masajul, întinderea pasivă sau activă și presiunea manuală pentru a elibera punctele de tensiune și pentru a îmbunătăți raza de mișcare a articulațiilor.

Tehnici de decompresie: Aceste tehnici sunt utilizate pentru a reduce presiunea exercitată asupra nervilor sau a discurilor intervertebrale. O tehnică comună implică tracțiunea care se aplică la nivel articular.

Tehnici de stabilizare: Aceste tehnici sunt utilizate pentru a întări mușchii și ligamentele care susțin o articulație sau o regiune specifică a corpului. Exercițiile de stabilizare pot fi prescrise pentru a îmbunătăți stabilitatea și controlul motor al unei articulații sau pentru a preveni leziunile recurente.

frunze tobogane acvatice min - Amazonia Aquapark
Group 56390 min - Amazonia Aquapark

Promoții și reduceri

PACHETELE NOASTRE

Descoperă toate ofertele pe care le-am pregătit pentru tine și bucură-te de terapie medicală profesionistă la un preț special.

1 ȘEDINȚĂ - TERAPIE MANUALĂ

PREȚ - 160 RON

icon alb fizio kineto - Amazonia Aquapark

Alege sănatatea

PROGRAMEAZĂ ACUM O ȘEDINȚĂ DE TERAPIE MANUALĂ

ȘI BUCURĂ-TE DE TOATE BENEFICIILE TERAPIEI

Ai o întrebare pentru noi?
Contactează-ne telefonic la +40 791 238 556.

TE AȘTEPTĂM CU DRAG

Completează formularul și un reprezentant al centrului nostru te va contacta telefonic în cel mai scurt timp posibil.

icon fizio kineto 1 - Amazonia Aquapark

Pentru starea ta de bine…

PROCEDURILE DE FIZIOTERAPIE PRACTICATE LA CLINICA DE SĂNĂTATE

Citește mai multe detalii și află care tratament oferite de Clinica de Sănătate este potrivit pentru tine.

KINETOTERAPIA

KINETOTERAPIA PEDIATRICĂ

HIDROKINETOTERAPIE

ELECTROTERAPIA

MASAJ TERAPEUTIC

ÎMPACHETĂRI CU NĂMOL

REEDUCARE POSTURALĂ

RECUPERARE SPORTIVĂ